Om oss

 

 

Vi i Trelaft.no har mer enn 30 års erfaring med håndlaft i norsk tradisjon. Vi samarbeider i dag med en meget seriøs og god produsent i Estland, Majand OÜ som ble etablert i 2003. I dag arbeider 16 ansatte i produksjon, i tillegg har Majand egne snekker lag som driver med montering av vår produksjon på byggeplassen og leverer nøkkelferdige hus og hytter.
 
I produksjonshallen kan vi lage hus med grunnflate på over 1000 m2. Avhengig av husenes/hyttenes størrelse er det mulig å lage inntil 3 hus/hytter samtidig, noe som gjør leveringstiden så kort som mulig.
 
Det at vi kontrollerer hele produksjonsprosessen fra trærne felles i skogen til fullføring av huset, gjør at vi kan tilby den beste kvaliteten. Vi kan garantere at laftestokken har vært igjennom en grundig prosess med naturlig tørking ute under tak i minst 1-1,5 år før de videre bearbeides. På denne måten kan vi garantere at laftestokker og lafteknuter ikke vrier seg og sprekker mer enn naturlig. Et laftehus fra oss kan umiddelbart innredes og flyttes inn i når vårt snekker lag har montert og innredet huset/hytten på din egen tomt. Benytt våre visnings modeller i Lommedalen i Bærum for nærmere øyensyn.